Sivut

maanantai 8. lokakuuta 2012

vapaailta ja maajussit

Heipä hei, pitkästä aikaa!

Ollut niin kiireistä elämää nyt alkusyksyn ajan koulun ja töiden kanssa, että nämä tänne kirjoitukset ovat jääneet kokonaan sivuun. Nyt on ihana vapaailta, on ollut aikaa katsoa televisiotakin, wuhuu!

Olen istunut tv:n ääressä ja katsonut syksyn ensimmäistä kertaa Maajussille morsian -ohjelman. Olenkin aiempinana vuosina ollut kova katsomaan Maajusseja, mutta nyt ei ole ollut aikaa. Innostus heräsi kovin, kun huomasin ilokseni, että ohjelmassa oli morsian ehdokkaana tuttavani! En paljasta kenen morsianehdokas hän on, mutta katsotaan miten tilanne etenee ja jos tuttavani valitaan, niin lupaan paljastaa sitten! Muutenkin mukavan oloisia henkilöitä, taas jälleen kerran, nämä maajussit ja jussitar! Ohjelmassahan on mukana neljä miestä ja yksi nainen ja heitä tavoittelee liuta neitoja ja herroja. Omat suosikkihahmoni näin yhden ohjelman perusteella ovat maajussitar Helena ja maajussi
Maajussi Helena - kuva: iltalehti.fi
Maajussi Juho - kuva: iltalehti.fi
Helena vaikutti niin vilpittömältä ja iloiselta naiselta, että saisi itse kukin ottaa mallia. Hänen miesehdokkaansa olivat jo aikuisia miehiä ja mukavan oloisia myös.
Juho oli hiljaisen ja rauhallisen ulkokuorensa alla kuitenkin jotenkin leikkisän oloinen, mies minun mieleeni. Ja vielä kartanon herra, hmm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti