Sivut

lauantai 21. huhtikuuta 2012

tunteet heittelee

Nyt alkoi vapaat, kokonaiset kaksi vapaata! Töiden jälkeen nukuin parin tunnin päiväunet ja nyt oon virtaa enemmän, kuin pienessä kylässä. Kaveri kyseli viihteelle, mutta en taida mennä tänään kuitenkaan. Lepäilen ja keräilen voimia. Ensi viikonloppu onkin sitten kokonaisuudessaan vapaa, joten jospa sitä sitten tulisi käytyä.

Sain tänään töissä seuraavan työvuorolistan ja se vaikutti kivalta. Meillä on työt aina kolmen viikon jaksoissa ja tuon kolmen viikon aikana tulee olla yksi viikonloppuvapaa. No niin minulla tulee olemaankin yksi kokonainen, mutta lisäksi kahtena muunakin viikonloppuna on vapaita siten, että toisena pe-la ja toisena su-ma. Ihan kiva, kun sitten  on jokaisena viikonloppuna siis mahdollisuus viikonloppuna tehdä jotain "normaalia", kun kavereista melkein kaikilla on viikonloput vain vapaita.

En ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään entisestäni. Ajatukset ovat pysyneet melko hyvin koossa ja olen onnistunut olemaan miettimättä koko miestä, mutta nyt jotenkin on ikävä taas. Olisi niin mukava viettää lauantai-iltaa yhdessä. Katsoa televisiota, syödä hyvin, valvoa myöhään, nukkua pitkään. Ehkä vietän tuollaista iltaa nyt sitten yksin, ei taida muu auttaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti