Sivut

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ei menny niinku Strömsössä

Tämä päivä ei alkanut kovin hyvin. Lähdimme kavereiden kanssa kaverin autolla ostoksille. Tarkoituksena oli viettää oikein kunnon aivot narikkaan -shoppailureissu ja käydä syömässä hyvin ja nauttia mitä parhaasta seurasta.

Noh, ehdimme ajella sen verran, että kaikki neljä neitokaista olimme kyydissä ja lähdettiin ajamaan hieman syrjemmällä sijaitsevaan Bauhaussiin. Yhtäkkiä kaverin auto alkoi hyytyä, vauhti laski 80 -> 70 -> ja lopulta ajoimme 60km/h vauhtia ja muut hermostuksissaan ohittelivat meitä. Kaveri painoi kaasua minkä pystyi, mutta mikään ei auttanut. Käännyimme sitten levähdyspaikalle ja kun auto sammutettiin, niin aloimme tuntea outoa, pistävää hajua. Voi ei!

Ei auttanut muu kuin soittaa minun entiselle miehelleni (ymmärtää autoista ja on vapaalla) ja hän tuli paikalle auttamaan. Hetken konepellin alla vietettyään ja autoa kierrettyään hän epäili, että vika olisi ehkä jarruissa ja tarjoutui ajamaan auton takaisin kaupunkiin ja me ajoimme hänen autollaan perässä. Kaverin auto pääsi huoltoliikkeeseen ja me pääsimme koteihimme. Että se siitä shoppailureissusta ja jouduin vielä tuota yhtäkin näkemään noin ihan kasvokkain, blaah.

Taidan nyt sitten ottaa koiran ja lähteä tuonne aurinkoon ulkoilemaan ja hakemaan positiivista aurinkoenergiaa!

1 kommentti:

  1. mutta ainakin sinulla on sellaiset välit ex kumppaniisi että uskalsit ja pystyit pyytämään häntä apuun. särkyneistä unelmista selviäminen ei ole helppoa, todellakaan, erostani on vuosi ja olen ajoittain edelleen hyvinkin hajalla..... toivotaan että aika korjaa haavamme ja saamme yksinäisyyden tilalle tasapainoisen, eheän ja voimaannuttavan ihmissuhteen. voimia!!

    VastaaPoista