Sivut

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Voi ei

Edelliseen postaukseen liittyen sain huonoja uutisia! Nokia lumia 800 valkoinen -puhelimet tulee Suomessa myyntiin vasta 8.2.2012 alkaen, eli en voikkaan käydä viikonloppuna ostamassa omaani. Juuri tuo 8. päivä on se, kun minulla alkaa taas työrutistus, eli ei toivoakaan, että ehtisi käydä ostoksilla. Vanha puhelin on toisaalta kyllä toiminut viime hetket ihan kivasti, että ei niin hoppu kyllä ole edes saada se uusi puhelin. Tokihan se aina on kiva saada jotain uutta ja ihanaa.

Nyt pitää lähteä käymään kaupassa ja ostella hiusväri. Illalla kaverin luo, parantamaan maailman sijasta minun mieltäni, jei! :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on parhaillaan testissä tuo lumia 800, (mustana) mutta ei se ole mikään hirveän hyvä puhelin... Parempi on Nokian N9, mutta sitä ei taida saada valkoisena.

    VastaaPoista
  2. No sepäs se, kun noita Nokian puhelimia ei oikein tunnu saavan valkoisena. Mistä lie johtuu?

    Ehkä pitäisi olla vähemmän nainen ja käyttää puhelinta hankittaessa tärkeämpänä puhelimen käyttöominaisuuksia kuin väriä? :D

    Noh, pitää käydä tsekkaamassa vielä se valkoinen Lumia 800 ja samalla perehtyä siihen N9 vaikka mustana. Omaa silmää ei miellytä ne Nokian kirkuvan värikkäät vaihtoehdot (ne sininen ja punainen) yhtään.

    VastaaPoista