Sivut

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Työkengät

Minun pitäisi hankkia kunnon työkengät. Ne on vaan niin tolkuttoman rumia, että surettaa aivan. Tietäisikö joku nättejä työkenkiä hoitotyöhön? Rumuuden lisäksi kunnon työkengät maksavat kauheasti. Esim. alla näkyvä Schollin New Lisabon kenkä on hinnaltaan 95 euroa ja ulkonäkö saa juoksemaan karkuun vielä hintaa enemmän.
Brandos.fi - scholl
Kengän tulee olla oikeasti hyvä jalassa, koska käytännössä lähes koko työvuoro ollaan seisten. Lisäksi lisärumuutta tuo se, että itse haluan (ja taitaa moni työpaikkakin vaatia), että kengässä on nilkkaremmi ts. remmi joka kiertää kantapään takaa. Remmi on siinä mielessä ehdoton, että kun hoitotyössä on vaikka potilaan nostoja tai pesutiloissa liukkaalla lattialla oloja, niin on pystyttävä luottamaan, että kenkä pysyy jalassa. Kesätyöhaastattelussa kysyin työpaikan kantaa työkengistä ja siellä on käytössä sääntö, joka vaatii joko nilkkaremmin tai sitten kengän takaosan on oltava sen verran korkealla, että se tukee kantapäätä. Hän sanoi myös, että Crocsit (aidot ja kopiot) ovat sallittuja ja monella onkin käytössä sellaiset. Alkaa loppua usko ja toivo tämän asian suhteen. Kai täytyy ostaa jotkut susirumat mummosandaalit.. Pikkuisen olen miettinyt, että jos ostaisi jotkut kivan väriset aidot Crocsit? Ne olisi helppo pitää puhtaana, eivät maksa omaisuuksia (n. +/-40 euroa mallista riippuen crocs.fi -sivulla) ja ainakin näin nettiä selailemalla ihan hyvinä ihmiset ovat niitä pitäneet. Alla kuvia muutamista malleista.
crocs.fi - Baya
crocs.fi - classic
crocs.fi - classic hello kitty flowers

3 kommenttia:

  1. Itse käytän urheilusandaaleja, eivät vielä ehkä ole kaupoissa, mutta pian. Ovat halvempia kuin työkengät ja malleja/merkkejä on huomattavasti enemmän. Kyllä niillä pärjää...

    VastaaPoista
  2. minä käytän puukenkiä (töissä leikkaussalissa) ja vaikka joutuu seisomaan pitkiä aikoja, en ole kärsinyt kivuista/säryistä, lisäksi ovat pirtsakassa värissä tosi nätitkin!

    VastaaPoista
  3. siis sellaisia hollannikas-puukenkiäkö? vai sellaisia missä on pohja puuta? vaivai... hmm, alkoi kiinnostaa :) myös urheilusandaaleja voisi käydä katsomassa, kun voisi kuvitella, että ne olisi yritetty tehdä jalan lihaksia tukeviksi.

    VastaaPoista