Sivut

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Vapaa loppuu aikanaan

Viimeinen vapaapäivä oli tänään. Vapaita oli putkeen viisi päivää ja olihan tuo rentouttavaa, aivan ihanaa! Vielä sattui aivan upeat ilmat, niin olen saanut ulkoilla tuolla auringossa oikein sydämeni kyllyydestä. Huomenna on onneksi aamuvuoro, joten huomennakin on sitten iltapäivästä lähtien omaa aikaa. Toisaalta huominen harjoittelupäivä jännittää, koska opettaja soittelee harjoittelupaikalle ja juttelee minun ja ohjaajani kanssa edistymisestä ja tavoitteiden täyttymisestä. Eipä pitäisi kyllä olla mitään huonoa tiedossa, mutta kyllä minua tuppaa tällaiset "arvioinnit" aina jännittämään. Hetki hetkeltä harjoittelun loppuminen on kuitenkin lähempänä.

Torstaina sitten onkin jännittävä päivä tiedossa, kun menen kesätyöhaastatteluun. Paikka johon haen on vanhustentalossa, mutta kyseessä on vuodeosasto, eli tiedossa on huonokuntoisia vanhuksia. Vanhustyö on minun sydäntäni lähellä ja toivon todellatodella kovasti, että pääsen tuonne. Tiedossa olisi koko kesäksi töitä.

Tänään kävin kirpputoreilla ja löysinkin ihanan neuletakin, hinta 5 euroa. Se on valkoinen jossa on mustia pilkkuja kauttaaltaan. Todella söpö ja nätti. Tässä kuva:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti