Sivut

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Game of thrones

http://tvjudge.files.wordpress.com/2011/06/game-of-thrones-game-of-thrones-18574823-500-518.jpg
 Oletteko seurailleet yle 2 kanavalta tulevaa Game of thrones -sarjaa? Yle näyttää nyt sarjan ensimmäistä kautta. Toinen kausi alkaa jenkeissä huhtikuussa, Suomen televisiossa varmaan joskus ensi syksynä(?). Sarja pohjautuu George R. R. Martin -nimisen henkilön kirjasarjaan Tulen ja jään laulu.

Itse pikkuisen epäluuloisesti aloin sarjaa katsomaan kavereiden suosittelemana. Kyse on siis sarjasta jossa tapahtumat sijoittuvat johonkin tuonne menneisyyteen. Sarjassa on hyvä ja vievä juoni ja näyttelijävalinnat ovat osuneet nappiin. Paljon ihmissuhdedraamaa, juonittelua, sotaa, verta, raakuutta, eläimiä. Kauniita ja vähemmän kauniita naisia, komeita ja vähemmän komeita miehiä. Seksiä ja intohimoa. Suosittelen tutustumaan!
Kuva Facebook - Game of thrones -ryhmästä


En itse malta odottaa tuota toisen kauden alkua, niin kävin kirjastosta lainaamassa Tulen ja jään laulu -kirjasarjan toisen osan nimeltään Kuninkaiden koitos. Kirja on paksu ja kansikuva sen näköinen, että ei innosta lukemaan, mutta jos kirja on puoliksikaan niin hyvä, kuin sen aiempaan osaan pohjautuvua tv-sarja, niin kyllä kannattaa lukea. Aloittelen nyt.

Kuva Facebook - Game of thrones -ryhmästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti