Sivut

lauantai 11. helmikuuta 2012

Kännykkä rikki

Voivoi, nyt se päivä on tullut, kun luotettavaakin luotettavampi kännykkäni on alkanut temppuilla. Puhelimeni on Nokia E51, joka on ollut minulla varmaan vuoden 2008 alusta, eli palveli luotettavasti sen neljä vuotta. Akku kesti tosi hyvin ja puhelimessa oli kaikki mitä tarvitsin. Puheluissa oli hyvä ja selkä ääni, tekstiviestit eivät jääneet välille, wlania pystyi käyttämään ja puhelimen oma nettiselainkin oli oikein toimiva, sai luettua ja lähetettyä sähköpostit ja käytyä facebookissa vaikka kesken kauppareissun.

Nyt puhelin on kuitenkin alkanut temppuilla tuon wlanin kanssa (ei löydä yhteyksiä) sekä multimediaviestit eivät tule minulle perille, enkä myöskään saa niistä mitään ilmoitusta!

Seuraava haaste olisi löytää uusi Puhelin.Olen aina ostanut puhelimet sen mukaan, että niiden täytyy miellyttää silmää. Tokikin on tärkeää myös ominaisuudet, mutta yleensä ostopäätös ominaisuudiltaan hyvien kesken on sitten ihan vain ulkonäköseikka.

Tähän asti kaikki puhelimeni ovat olleet Nokian kännyköitä, mutta nyt ensimmäistä kertaa harkitsen jotain muuta kuin Nokiaa. Pikkuisen kiinnostaisi iPhone, koska tutustuin kaverin iPhoneen ja se oli kyllä hyvän tuntuinen kädessä ja muutenkin selkeä käyttää tällaisenkin, joka ei koko i-laitteisiin aiemmin ollut koskenut. Toinen vaihtoehto taitaisi olla joku Samsungin malli, mutta niitä en ole ikinä päässyt kokeilemaan käytännössä, eli en tiedä tykkäisinkö käyttää. Voihan se olla, että päädyn kuitenkin johonkin näistä Nokian uusista malleista. Nokia Lumia 800 on ollut nyt paljon esillä mainoksissa ja onhan nuita muitakin kiinnostavan oloisia malleja. Ehkäpä käyn alkuviikosta pyörimässä elektroniikkaliikkeissä ja tutustumassa ja pitelemässä kädessä eri malleja.

Antakaahan vinkkejä, jos olette näitä Nokian uusia malleja käytelleet tai jos teiltä löytyy iPhone 4S tai joku Samsungin hyvä malli!

Palaan aiheeseen - Tietynlainen S

1 kommentti:

  1. äidilläni samsung (en muista mallia)
    kesti 7 vuotta ja toimii vieläkin että kannattaa samsung tai nokia lumia ostaa sitten

    VastaaPoista