Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lazy sunday

Sairaslomalaisen sunnuntai on luvalla laiska. Eilen illalla minulla oli yksinäinen ja synkkä mieli, tuntui lähes toivottomalta kaikki. Vaan kyllä nyt kävi niin, että uusi aamu ja paljon paljon parempi mieli!

Päätin jo eilen illalla, että nukun niin pitkään, kun unta vain riittää ja sitähän riitti. Kello kolkutteli kahta, kun ensimmäisen kerran avasin silmät. Onneksi olin koirankin käyttänyt myöhällä yöpisulla, niin ei senkään suhteen ollut kiire. Ihanan levännyt olo, kun sai nukkua pitkään!

Noustuani ylös sängystä, menin katsomaan ulkolämpömittaria ja sehän näytti vain -3 pakkasta. Todella kaivattua vaihtelua viime viikkojen -25 pakkaslukemiin. Kiskaisin vaatteet niskaan ja lähdin käymään koiran kanssa pikkulenkin ja voi ihanuus miten kaunista tuolla ulkona oli! Saisi useammin olla tällaisia päiviä, ettei ole kiire yhtään mihinkään. Nyt pikkuiselta ulkoilukierrokselta kotiuduttuani olikin ihana asettua sohvalle läppärin kanssa.

Blogauksen lisäksi pitäisi keksiä mitä ruokaa sitä tänään tekisi. Voisi tehdä jotin suurempitöistäkin, kun kerran tuota aikaa tänään on. Onhan se hiukkasen tylsä yksikseen kokkailla, mutta luottokokkailukaverini on ollut eilen häissä, joten olettaisin hänen nukkuvan "pieniä häitä" pois tämän päivän.

Olen aiemmin laihduttanut n.15 kg pois ja nykyään olen ihan normipainoinen. Laihdutin pääosin karppaamalla ja vaikka nykyään syönkin ihan "normaalisti", niin pikkuisen takaraivoon jäi pastojen jne. välttely, mutta nyt tekisi mieli tehdä tonnikalapastaa ja välineetkin löytyisi kaapista. Ehkäpä näin sairaslomalla sekin olisi sallittua..

Jospa nyt kauhan varteen hetkeksi. Palailen myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti