Sivut

perjantai 24. helmikuuta 2012

Mekkoja

Tulipas tehtyä ostoksia huuto.net -sivulla. Pari mekkoa laitoin huutoon. Olen sellainen ostelija, että ostan vain edullisia vaatteita käytettynä. Ja varmaan puolet vaatteistani on käytettyinä hankittuja.

Uusien vaatteiden kanssa sitten en niin katso hintalappua ja olenkin pikkuisen sitä itselleni perustellut sillä, että kun säästän kuitenkin ns. käyttövaatteiden hankinnoissa melkoisesti, niin aina joskus saa jotain pikkuisen arvokkaampaa ostaa.. Viimeisin hinnakkaampi hankinta oli mekko häihin joulun alla. Ostin mekon alennushintaan, mutta hinta oli silti 179 euroa. Voisin ottaa kuvan joku päivä. Mekko on ainakin omasta mielestäni tosi nätti, pääväri on valkoinen, mutta mekkoon on ikäänkuin maalattu päälle hyvin värikkäitä raita yms. kuvioita. Toisaalta aiemmissa häissä minulla oli juurikin huuto.netistä (9 euroa + 2 euroa postikulut) ostettu kultainen Vilan mekko.

Toukokuussa olisi tiedossa sukulaisen 50-vuotisjuhlat ja ajattelin hankkia sinne sellaisen rimpsumekon, tiedättekö? Miksikähän niitä sanotaan oikeasti? Hapsumekko? Flappermekko? Tähän tyyliin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti