Sivut

tiistai 14. helmikuuta 2012

Pettymys

Voi mikä pettymys oli tuo puhelinten katselureissu! Oli niin kamala keli tuolla, että en viitsinyt monessa liikkeessä käydä ja tuota Samsungin Galaxy S II ei ollut hyllyssä kummassakaan. Parissa viikossa kuulemma saavat. iPhone vaikutti ihan kivalta, mutta sitäkään ei ollut valkoisena kummassakaan. Tietenkin, jos omistaisi auton, niin olisi paljon helpompi liikkua ja olisi voinut käydä kiertämässä useampia liikkeitä.

Noh, nyt kuitenkin puhelinhommat jäivät ihan puolitiehen ja huomenna alkaakin sitten taas työhommat. Saa nyt nähdä millon seuraavan kerran on aikaa paneutua tähän aiheeseen. Tai sitten pitää olla rohkea ja tilata puhelin vaikka netistä, iik, minulle on aina hankalaa tehdä päätöksiä ennen kuin olen saanut "kokea" sen tuotteen kädessäni (vaatteisiin ei päde sama hankaluus, harmi).

2 kommenttia:

  1. Bongasin blogisi blogilistan kautta, ja se vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. :) Ja hiukan samantapaiselta kuin omani, vaikkakin sulla on paljon enemmän kirjotuksia jo. Liityin lukijaksesi, tsemiä kirjoitteluun! :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukemaan ja toivottavasti viihdyt! Lähden tutustumaan sinun blogiisi nyt.. :)

    VastaaPoista