Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Lottomania

Onko kukaan kuulut; Lauantaina on jaossa suuri LOTTOPOTTI! Hankala varmaan olla kuulematta/näkemättä, koska asiaa tunnutaan toitottavan joka mediatorvesta. Ja otimpa minäkin ja laitoin kaksi riviä. 2 euroa meni todennäköisesti aivan hukkaan, mutta ompahan ainakin yritetty!

Miten sinun elämäsi muuttuisi jos voittaisit 11 miljoonaa euroa? Jättäisitkö työsi tai opiskelusi? Kertoisitko muille vai pitäsitkö asian omana tietonasi?

Minä en usko, että jättäisin kouluani, enkä tulevia töitä. Voi olla, että työskentelisin ehkä osa-aikaisena vain, mutta ei minusta olisi ihan työttömänä kotona oleilijaksi. Kaipaan elämääni rytmejä ja ryhmiä ja vaihtelua. Pidän oikeasti sairaanhoitajan hommista. Itselle tulee hyvä mieli siitä, että saa auttaa toisia ja pystyy oikeasti helpottamaan sairaiden kipua. Ihana huomata tällaisen Veikkauspostauksen yhteydessä, että pitää oikeasti työstään.

Jos voittaisin, niin ostaisin auton! Ja uuden kännykän. Ja oman asunnon. Tai ehkä talon. Nojoo, ehkäpä olisi aika iskeä jalat takaisin maahan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti