Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kesätyöt

Nyt on se aika, kun opiskelijoiden on aika alkaa etsiä ja kysellä kesätyöpaikkoja. Paikat tahtovat olla kiven alla ja jos erehtyy jättämään kesätöiden kyselyn oikeasti keväälle, sanotaanko huhtikuulle, niin on taatusti auttamatta myöhässä.

Opiskelen sairaanhoitajaksi. Onnekseni alallamme on hyvä työtilanne ja uskoisinkin, että töitä tulee löytymään, mutta eihän se varmaan ole ennen kuin nimet on papereissa. Täyttelin muutamia nettihakemuksia ja huomenna jos vielä soittelisi pariin paikkaan. Eiväthän he puhelimessa mitään lupaile, mutta kun on jo hieman "jalka oven raossa" kyseisiin paikkoihin, niin jospa saisi vähän selvyyttä heidän tilanteestaan.

Minulla on sikäli onnellinen tilanne, että pystyn aloittamaan kesätyörupeamani jo huhtikuussa, joten saan siitä varmaan hieman etua muihin verrattuna. Mielellään varmaan ottavat huhtikuulla jo esimerkiksi ekstraajaksi/tuurailemaan, niin ehtii oppia paikan rutiinit ja on "valmis" töihin sitten, kun kesälomat alkavat pyöriä toukokuussa.

Tokihan se olisi ihana lomailla kesällä, mutta mielummin on töissä niin paljon kuin pystyy, niin on ehkä taas tulevasta talvikaudesta jotain mahdollisuutta selvitä rahallisesti. Ensi syksy minulla on onneksi suhteellisen väljä koulussa, niin on mahdollista tehdä jonkin verran töitä siinä opiskelujen sivussakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti